DESIGNIST lansează CREATIVE LEARNING: școala de cursuri creative și interactive unde te reinventezi profesional

Vizual-Curs-Ceramica-design-de-obiect

Vizual Curs Strategie de BrandPlatforma Designist.ro lansează un nou proiect: CREATIVE LEARNING, școala de cursuri creative, practice și interactive, care îți dă idei despre cum să te reinventezi profesional. Cursurile se adresează unei comunități de oameni deschiși către nou, atât celor care au pasiuni și doresc să și le cultive, cât și celor care doresc să și le transforme într-o profesie sau să se specializeze în profesia lor.

Cursurile de lungă durată se desfășoară pe parcursul a 12 întâlniri (10 ședințe de seară și două workshop-uri consistente de weekend), iar training-urile intensive au până la 5 ședințe și se desfășoară atât în weekend, cât și seara, tocmai pentru a facilita accesul la curs celor care termină programul de serviciu mai târziu.

Programa cursurilor este astfel construită încât fiecare întâlnire este un dialog, o interacțiune profesor-cursant și cursant-cursant, având o structură tip seminar. Fiecare curs cuprinde prezentări interactive, exerciții & aplicații, studii de caz, sesiuni de întrebări și răspunsuri, iar toate materialele pe care le presupune partea practică sunt asigurate de organizatori și incluse în preț. Astfel, fiecare student are posibilitatea să-și testeze cunoștințele acumulate la curs pe parcursul desfășurării acestuia și în cadrul workshop-urilor atașate fiecărui curs.

Sesiunea de primăvară 2014 va  începe la finalul lui aprilie și vine cu 4 cursuri susținute de profesioniști de top.

Cursuri & Profesori

Cursul de Design Interior, compus din 10 sedințe de seară și 2 workshop-uri de weekend, este adresat atât designerilor și arhitecților la început de carieră, care urmăresc aprofundarea unei metode de lucru în relația cu clienții lor, cât și pasionaților de design, care își doresc să învețe regulile conturării unui decor de la A la Z. Programa aici.
Cursul este susținut de Martine Claessens, un designer belgian care trăiește și lucrează în România de peste 8 ani, unde peste 30 de proiecte rezidențiale de top îi poartă semnătura. Caselor haute couture din România li se adaugă interioare semnate în Belgia, Elveția și Germania.

Vizual Curs Design Interior

Cursul de Strategie de brand, compus din 10 sedințe de seară și 2 workshop-uri de weekend, este pentru cei cu un junior & mid-level în branding, precum și pentru profesioniștii din alte domenii, toți cei care doresc să aducă valoare propriului business

printr-o arhitectură de brand coerentă. Programa aici.

Cursul va fi susținut de Ștefan Liuțe, expert în branding și implicat, de peste 10 ani, în rebranding-ul celor mai cunoscute companii de pe piața din România. În 1999, împreună cu Marius Ursache a fondat Grapefruit – printre primele agenții de branding și dezvoltare de produs digital. Din 2012 este Strategy Director pentru propria sa agenție de branding –Storience.

Cursul de Ceramică: design de obiect este un curs intensiv de 5 workshop-uri, adresat celor pasionați de ceramică și de designul de obiect, care vor să învețe totul despre tehnica ceramică și să-și transforme un hobby într-un job creativ. Practic, vei învăța să creezi un obiect pornind de la matriță și până la ultima ardere în cuptor a obiectului. Fiecare cursant își va defini un proiect personal de design de obiect, care la finalul cursului se va concretiza într-un obiect sau o mică colecție de obiecte ceramice, plăci ceramice etc.  Programa aici.
Mădălina Teler, profesorul acestui curs, este designer ceramist, iar de la începutul lui 2013 a lansat propriul studio – De Ceramică. Piesele ei ceramice se bucură de mare succes la evenimentele dedicate designului de obiect din România și internaționale.

Vizual Curs Ceramica design de obiect

Cursul de Graphic Design este structurat în 4 workshop-uri de weekend și se adresează atât graficienilor împătimiți, care își doresc să se perfecționeze și să-și îmbogățească cunoștințele, cât și celor pasionați de graphic design, care sunt la început de drum, cochetează din când în când cu Adobe Illustrator, Corel Draw sau alte programe de grafică și doresc să-și construiască o carieră în acest domeniu. Programa aici.

Cursul va fi predat de Alexe Popescu, unul dintre cei mai cunoscuți graphic designeri din România. A predat graphic design la Universitatea Națională de Arte, iar în prezent este designer la editura Publica.

Portofoliul de cursuri va fi îmbogățit în sesiunea de toamnă 2014, explorând atât zona de hobby, cât și pe cea de formare profesională pe domenii precum Digital Marketing, Social Media, Design textil și Copywriting.

Vizual Curs Graphic Design

Unde se desfășoară cursurile

La Impact Hub Bucharest, un spațiu de design, unul dintre cele mai frumoase din București. Experiența ta la cursurile CREATIVE LEARNING va fi totală: te vei simți inspirat și motivat deopotrivă de spațiul în care vei învăța și vei lucra la curs. Adresa: Str. Halelor nr. 5, în Piața Unirii, pe Splai, la 2 minute de stația de metrou

Info & date de contact pentru înscrieri

Informații pe larg despre fiecare curs în parte (biografii profesori, programele cursurilor, costuri, desfășurare) pe site-ul www.creativelearning.ro.

Înscrieri la: contact@creativelearning.ro

Tel.: 0721 98 44 67
Facebook Creative Learning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *