Lansare Book Stork Lamp | ROD Cărturești & Cristina Bulat

book stork lamp

book stork lampROD Cărturești prezintă proiectul câștigător al concursului de design Cititor, Voyeur!
Sâmbătă, 23 mai 2015, pe înserate, Book Stork Lamp semnat de Cristina Bulat, aterizează grațios de prin țări calde direct pe rafturile Cărturești Carusel, să ne lumineze serile petrecute în compania cărților.
Ne-am dorit un obiect care să stârnească fantezii printre cei mai avizi cititori și care să vină în întâmpinarea aventurilor printre litere, pagini fremătate și personaje schițate la ceas de seară, iar Cristina Bulat a venit cu propunerea perfectă.
Împreună am realizat un obiect delicat, inspirat din simbolul berzei și conceput astfel încât să poarte de grijă atât cititorului, cât și cărților și poveștilor pe care le găzduiește în cuib.
Cu Book Stork Lamp chiar punem cărțile într-o nouă lumină.

Lansarea Book Stork Lamp este un eveniment colateral Romanian Design Week

Parteneri media: Romanian Design Week, Designist, Plăcerile lui Noe, The Institute, SUB25, Igloo, Visuell, Bookaholic, Șapte Seri, Bucharest Design Center
_______________________

*Cititor, Voyeur este unul dintre primele concursuri de design lansate de ROD Cărturești, în încercarea de a stimula creativitatea artiștilor autohtoni și de a le prezenta munca unui public cât mai larg. http://blog.carturesti.ro/rod/

ROD este proiectul Cărturești conceput să expună, să promoveze și să vândă design românesc, având misiunea de a reuni designerii și creativii autohtoni cu un public selectiv și deschis. ROD reprezintă o continuare firească a eforturilor Cărturești de a schimba atitudinea consumatorilor față de produsul creat în România, investind în linii exclusive de produse Cărturești realizate în colaborare cu artiști și designeri români. De la bijuterii de autor la obiecte funcționale, papetărie, jucării sau accesorii vestimentare, ROD reprezintă o alternativă binevenită într-un peisaj copleșit de obiecte de serie. Cu o bază de designeri aflată în continuă creștere, la ROD veți găsi întotdeauna idei și povești, obiecte funcționale și frumoase, interpretări ironice și recontextualizări amuzante – toate curat românești.

bookstorklamp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *