Povești cu București – Ana Bănică

13226730_1026806837401483_601773185537207776_n
Ana Bănică ne-a dus în locul ei preferat din București, la Moara lui Assan, un loc care, ca și orașul, a văzut multe și nu nepărat frumoase.
Pentru Ana ”Bucureștiul este acel oraș de relație/cursă lungă; dragul pentru el prinde și se cimentează cu fiecare colț în ruină ori în plină glorie botanică și faunistică (vezi clanurile de pisici și de mierle). Și nu numai, un oraș înseamnă și oamenii care-l locuiesc, construiesc și ruinează, iar Bucureștiul se poate lăuda cu cea mai largă paletă de caractere și origini din care ai la alegere prietenii frumoase, povești incredibile, și da, cele mai puțin dorite: certuri teribile la colț de stradă din pricina mitocăniei lansate, fără motiv, asupra ta. Dar viața merge mai departe, la fel și orașul.”
Atunci când nu visează la cai verzi pe pereti sau pe ana ban ana, pe Ana sigur o poți ghici trecând ca o nalucă înflăcărată pe bicicletă, așa că tricoul semnat de Ioana Şopov a venit ca o alegere firească.
Fotografia, realizată de Ina Ionescu, este prima dintr-un demers care reunește oamenii care iubesc Bucureștiul cu poveștile lor și momentele sale.

● I love Bucharest ● este un proiect in continuă desfășurare care își propune să reunească cât mai mulți artiști autohtoni și cât mai multe viziuni originale, cu scopul de a prețui și promova ce are Bucureștiul mai frumos: momentele sale.
●●●
Pisica Pătrată, Paula Rusu, George Roșu și Ioana Șopov, sunt primii care semnează linia de tricouri dedicate orașului și experiențelor noastre urbane, iar ilustrația special creată pentru cutie poartă amprenta lui Bogdan Ceaușescu.
http://cartu.xyz/bucharest

TRICOU BICYCLE IOANA SOPOV ALB WOMEN

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *