Povești cu București – Cătălina Miciu

13522006_1050579595024207_4592488553239353593_n
Continuăm seria poveștilor de București cu Pisica Patrata și Cătălina Miciu într-o curte secretă din orașul care ni se dezvăluie printre perdele de căldură, cu bune și cu rele
“Am văzut de curând la ArCuB spectacolul <<București>>. Instalație umană, cu nouă tineri actori care povestesc ce-i în/cu orașul ăsta – oameni nepăsători, copii ai străzii, câini ai străzii, adulți deveniți prematur adulți, liceeni îndrăgostiți, drame colective, șoferi grăbiți, politicieni corupți, clădiri care vor cădea peste noi la primul cutremur, bancăfarmaciecasădepariuri, vile moderniste răpuse de tencuieli kitschoase, străzi cu nume amuzante, catedrale de mântuit neamul, teatre închise, malluri pline, pescăruși care se-aud într-unele dimineți survolându-ne. E dulce-amar, și-așa de real!
Bucureștiul, imperfect, neprimitor și gălăgios, mirosind a tei și a aurolac, oraș pentru mașini și poezie-n stradă, o să fie mereu primul meu paradis.”
Fotografia, realizată de Ina Ionescu, este a treia dintr-un demers care reunește oamenii care iubesc Bucureștiul cu poveștile lor și momentele sale.

● I love Bucharest ● este un proiect in continuă desfășurare care își propune să reunească cât mai mulți artiști autohtoni și cât mai multe viziuni originale, cu scopul de a prețui și promova ce are Bucureștiul mai frumos: momentele sale.
●●●
Pisica Patrata, Paula Rusu, George Rosu și Ioana Şopov, sunt primii care semnează linia de tricouri dedicate orașului și experiențelor noastre urbane, iar ilustrația special creată pentru cutie poartă amprenta lui Bogdan Ceaușescu. Recent, celor patru li s-au alăturat și Ghica Popa, Alexe Popescuși Ana Bănică

http://cartu.xyz/bucharest

#ilovebucharest #acallforacitywelove

tricou pisica patrata alb women tricou pisica patrata negru women front

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *