Povești cu București – Denisa Niță

13329533_1037853839630116_7383178535659787435_o

Cu sau fără țepe, I ❤︎ Bucharest continuă
Tricoul semnat de Paula Rusu cu Memorialul Renașterii și King Kong în vârf de lance vine la fix după o seară care a pendulat între extaz și agonie, și pentru un București pe care, cu tot cu țepele sale, decidem să îl iubim.Pentru Denisa Niță Bucureștiul se creionează între ”crâșmele în care am băut, barurile în care beau, cluburile în care am dansat, trotuarele înguste, mașinile parcate pe ele, oamenii înghesuiți în troleu, peronul Unirii la zece dimineața, vernisajele, traficul de la 17 după-amiaza, concertele, manelele, festivalurile și prietenii. Ăsta mi-e Bucureștiul, cu estetica lui, și-mi place cel mai mult când iau o pauză de la el.”

Fotografia, realizată de Ina Ionescu, este a doua dintr-un demers care reunește oamenii care iubesc Bucureștiul cu poveștile lor și momentele sale.

● I love Bucharest ● este un proiect in continuă desfășurare care își propune să reunească cât mai mulți artiști autohtoni și cât mai multe viziuni originale, cu scopul de a prețui și promova ce are Bucureștiul mai frumos: momentele sale.
●●●
Pisica Patrata, Paula Rusu, George Rosu și Ioana Şopov, sunt primii care semnează linia de tricouri dedicate orașului și experiențelor noastre urbane, iar ilustrația special creată pentru cutie poartă amprenta lui Bogdan Ceaușescu. Recent, celor patru li s-au alăturat și Ghica Popa, Alexe Popescu și Ana Bănică

TRICOU TEAPA PAULA RUSU ALB WOMEN FRONTTRICOU TEAPA PAULA RUSU NEGRU WOMEN FRONT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *