Câștigătorii Office Playground pentru cele mai funky birouri!

picmonkey-collage

Provocarea de design lansată în această toamnă și-a desemnat, în sfârșit, vitejii.

Alături de echipele Romanian Design Week și Impact Hub, am ales (nu fără mare greutate, recunoaștem că am fost copleșiți de proiecte bune) trei câștigători care să ne dea birourile peste cap:

  1. Premiul I Office Playground: Radu Ungureanu – Build Desk Organizer
  2. Mențiune specială: Daniela Gheorghiu – Mesagerul
  3. Crowdfunding Star : Vlad Zderciuc – Schiță

Primele două proiecte for fi produse de ROD anul următor pentru ca apoi să facă ravagii în rețeaua de librării Cărturești, iar al treilea proiect va fi inclus într-o campanie de crowdfunding inițiată și susținută de Cărturești, scopul final fiind același: producerea și comercializarea proiectului înscris în concurs.

Toate cele trei proiecte ne-au convins prin abordarea lor ludică și în același timp funcțională, dar mai ales prin potențialul lor de a schimba fața oricărui birou plictisit. Așa că abia așteptăm să ne jucăm cu suporturile modulare imaginate de Radu Ungureanu, să ne distrăm colegii cu praștia-mesager a Danielei Gheorghiu și să ne organizăm în cel mai frumos mod spațiul schițat de Vlad Zderciuc.

Mulțumim tuturor participanților care au intrat în joaca noastră de-a biroul și îi felicităm pentru ideile lor îndrăznețe și pentru dorința de a face zilele de muncă mai fistichii. Procesul de alegere nu a fost unul ușor, ceea ce ne bucură și ne confirmă faptul că avem echipă, dar și valoare.

Mulțumiri speciale și membrilor juriului: echipa Romanian Design Week, echipa Impact Hub Bucharest și partenerilor: Raisa Beicu, SUB25The Institute și Visual Playground, care au dus joaca mai departe.

build-desk

Premiul I Office Playground: Radu Ungureanu – Build Desk Organizer

mesagerul

Mențiunea specială – Daniela Gheorghiu, Mesagerul

schita

Crowdfunding Star : Vlad Zderciuc – Schiță

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *